Wednesday, 12 March 2014

CORDYLINE ENTERPRISE

PT 19118, JLN BESAR, KG DATO' ABU BAKAR BAGINDA, BANDAR BARU BANGI.
NO. TEL : 013-2243482
GPS : 2.947648, 101.738044Tapak semaian ini terletak di Bandar Baru Bangi, dan berdekatan dengan Wilayah Persekutuan Putrajaya. Bagi warga Bangi, Putrajaya atau Kajang boleh berkunjung ke nurseri ini untuk mendapatkan pokok-pokok hiasan dan peralatan berkebun. Apa yang menariknya tentang tapak semaian ini ialah ia menyediakan perkhidmatan mencuci kereta. Bagi pengunjung yang ingin membeli bunga dan mencuci kereta, bolehlah meninggalkan kereta anda sebentar untuk dicuci sambil anda meninjau nurseri ini.

Terdapat pelbagai jenis pokok dari yang jenis berbunga , berbuah sehinggalah kepada pokok hiasan bersaiz besar dan segala keperluan asas pertanian dan lanskap boleh diperolehi di sini.


Tapak semaian ini juga menyediakan perkhimatan Landskap seni taman, seperti hiasan taman, menanam rumput, senggaraan taman dan lain-lain.
Untuk makluman, bagi mewujudkan rumah kediaman yang kondusif dan menarik, seni taman dan landskap juga merupakan salah satu kategori penjagaan rumah yang perlu di beri perhatian.

Anda juga boleh memperolehi produk kami ‘IMPRA™ Home Gardening’, di tapak semaian ini. 


Untuk senarai penuh nurseri-nurseri yang mengedarkan IMPRA™ Home Gardening, sila klik di sini.

No comments :

Post a Comment